In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven.
Sinds begin 2022 heb ik, na bijna 8 jaar zwerven in Noord-Spanje en heel Frankrijk, een huisje in de Loire-Atlantique in Frankrijk.
Ik volg momenteel een opleiding waarmee ik straks aan de slag kan in de hulpverlening.

Archief

Algemeen

Donaties welkom

Onderstaande tekst is niet langer relevant.
Omdat mijn tocht voltooid is, heb ik mijn ‘droom’ op DoD beëindigd.

Zoals je op de rest van deze website kunt lezen, ga ik lopen naar Santiago de Compostela; ik neem daar zo’n 6 maanden de tijd voor. In die 6 maanden heb ik geen inkomen, vandaar dat ik op deze pagina ongegeneerd bedel om een aalmoes.
(Wil je eerst meer weten over mij en mijn tocht? Dan is de pagina Over mij een goed begin.)

Mijn equipment heb ik inmiddels grotendeels bij elkaar, maar onderweg moet ik ook nog eten, drinken en overnachten. Ik denk hiervoor zo’n 2.500 tot 3.000 euro nodig te hebben, voor 6 maanden. En zoveel spaargeld heb ik niet.

Als je het leuk vindt om hier mee te lezen over mijn voorbereidingen en mijn tocht, en je wilt me een financieel hart onder de riem steken om mijn Grote Avontuur tot een goed einde te brengen, kun je vanaf nu doneren. Ik heb hiervoor een ‘droom’ aangemaakt op Dream or Donate. Doneren kan voor en tijdens mijn tocht.

Doneren via Dream or Donate kan op veel verschillende manieren, waaronder iDeal, PayPal en creditcard. Het minimumbedrag voor donaties is 5 euro (ingesteld door DoD), een maximum is er niet. En met kleine donaties ben ik net zo blij als met grote. Je hoeft geen account aan te maken op DoD om te kunnen doneren.

Maar hoewel donaties enorm gewaardeerd worden, moet je je natuurlijk niet verplicht voelen. Ik vind het al leuk als je hier af en toe even komt kijken hoe het met me gaat. :yes:

Doneer

Stichting Haarwensen CliniClowns
Als ik mijn streefbedrag van €2.500,00 haal, doneer ik mijn haar (ongeveer 50 cm) aan Stichting Haarwensen. Geld dat ik na mijn pelgrimage over heb van mijn donaties doneer ik aan de CliniClowns.

En dan nog even in het kader van transparantie over de financiën:

Dream or Donate rekent een commissie en kosten voor donaties. De commissie is 5% van de donatie; de kosten verschillen per betaalmethode, voor iDeal is dat €0,50. Bijvoorbeeld:

  • doneer je €5,00 via iDeal, dan ontvang ik hiervan €4,25
    DoD ontvangt (5% van €5,00 is) €0,25 + €0,50 kosten = €0,75
  • doneer je €10,00 via iDeal, dan ontvang ik hiervan €9,00
    DoD ontvangt (5% van €10,00 is) €0,50 + €0,50 kosten = €1,00
  • enzovoort

Deze kosten worden van de donatie afgetrokken, en dus niet extra aan jou in rekening gebracht.
(En dan zijn er, op de route tussen DoD en mij, nog een paar bedrijven die er een paar procentjes van af snoepen.)

Mocht je deze kosten willen omzeilen en toch wat bijdragen, dan kun je me natuurlijk ook wat cash in handen drukken als je me tegenkomt. Of even contact opnemen.

Hoe dan ook: donatie of geen donatie, cash of via DoD, veel of weinig:

:good: Bedankt! Dat je in ieder geval de tijd neemt om mijn berichten hier te lezen. :mail:

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="" class="" width="" height="">

  

  

  

https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shell.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/backpack.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/boot.png 
https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hat.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tent.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_find.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/beach_chair.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wine_pairings.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wine.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/beer.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/coffeecup.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/palm_tree.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_sound.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_phone.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/motorcyclist.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/car.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/schoolbus.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/plane.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tram.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_blue.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_green.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_red.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_yellow.png 
https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/caravan.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/camera.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ski.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cleaning_mob.png 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.