M’n stoofschoteltje staat lekker te pruttelen en geur te verspreiden, en daardoor krijg ik weer zin om eens wat nieuws te proberen. Uit Dégagnac vertrek ik over een weekje alweer, maar op de boerderij in Bouillac blijf ik, als het goed is, wat langer. Wellicht kan ik dan hier eens mee experimenteren (eigen varianten tzt op m’n andere site):
- Hobo Pie
‘k Heb varianten gezien voor de oven, maar een vuur is natuurlijk leuker. - Hobo Stew
Stoofpotje met tomatensap?! - Hobo Bread
350°F ≅ 175°C - Hobo Hamburgers
Nee, zo zie je ze niet bij McDo. - Hobo Beans
Da’s stevige kost. - Hobo Cake
’n Toetje hoort er natuurlijk ook bij.
Geen idee of dit nou allemaal traditioneel hobo-voer is, maar het ligt allemaal zo dicht bij ‘mijn keuken’, dat ik er niet aan ontkom hier mee te gaan spelen…
Geef een reactie